Poznasu.Ro • Filmul Avatar : Filme

Poznasu.Ro

Locul de joaca al poznasilor (va asteptam si pe site-ul nostru ^^)

Filmul Avatar

filme online, filme noi, filme 2009, filme 2010, filme online gratis, filme romanesti,

Filmul Avatar

Postby BlackDawn » 07 Jan 2010, 13:31

As vrea sa stiu ce pareri aveti despre filmul Avatar. Am vazut ca se discuta mult despre el in ultima perioada. Merita sa mergi la cinema pt el? :P
BlackDawn

Re: Filmul Avatar

Postby betty » 08 Jan 2010, 00:09

Sambata ma duc la Imax sa-l vad. Revin :)
edit
Mda...am fost sa-mi cumpar bilet si ghici ce ... erau rezervate toate biletele pana pe 18 ianuarie :lol:
betty

Postby ColdFire » 10 Jan 2010, 11:39

Si eu am incercat la cinema city, vroiam in weekendul asta si era ocupat complet, dar de luni incolo mai sunt ceva locuri libere. E bataie mare pe filmul asta :) (3D) Cred ca ma duc peste vreo 2 sapt.
In god we trust, the rest we compile! www.poznasu.ro
ColdFire
Site Admin

Postby ColdFire » 17 Jan 2010, 16:59

Am prins la cinema Avatarul in 3D. Mi-au placut mai mult efectele 3d ( cu jungla, musculite, chestii de adancime unde au realizat f bine ) decat storyline-ul (care se zice ca seamana cu pocahontas? . Aici a fost si o idee ascunsa care eu zic ca am vazut-o: cea existenta si in lumea noastra, triburi de prin Africa nevoite sa se mute pt bogatiile naturale, exploatari etc. Per total , ii dau 8 din 10 pentru efectul dat de cinema. Daca il vedeam acasa poate era altceva :)
In god we trust, the rest we compile! www.poznasu.ro
ColdFire
Site Admin

Postby Savy » 18 Jan 2010, 14:03

Cel mai scump film de animatie realizat pana in prezent, incasari de 76 milioane $ in primul weekend de difuzare. Poate scenariul nu e unul nou dar realizarea a fost reusita. In plus, faptul ca prima versiune difuzata a tinut sa fie 3D i-a adus un plus de popularitate. Filmul are pagina proprie, blog creat de multimea de fani inebunita, o groaza de comentarii pozitive si review-uri excelente facute de criticii mai grelelor publicatii americane.
Da, merita o vizionare la cinema, in 3D (randurile 7-8-9, langa culoarul dintre randuri, se vede cel mai bine).

Later edit: Uite ce am primit de la un prieten:

Image
I sleep with my eyes open and my mind running. Only beer can change that!
Savy

Postby Eddy » 12 Apr 2010, 16:51

Bun film, l-am vazut de 2 ori in 3D o nota de la 1/10 cred ca 8 e o nota buna. :D
Last bumped by Anonymous on 12 Apr 2010, 16:51.
Image
How many Minions do I need?
That depends on what job you need done. A single Minion can easily mutilate the postman, but you need at least a dozen for world domination.
Eddy

Return to Filme