Urari de Valentine’s Day

Cum maine este Valetine’s day trebuie desigur sa avem si urari de valentine’s day. Dupa cum urmeaza:

Sms de valentine’s day sau Urari de valentine’s day sau Mesaje si urari de Valentine’s Day

Daca-n lume mai exista,
Spatii goale printre randuri
Ce cuprind a ta privire
Si-ale mele triste ganduri
Prin aceste spatii goale
Vin mereu ca sa-ti vorbesc
Ca din toate-n asta lume
Doar pe TINE te iubesc!

Azi este una din cele mai speciale zi pentru noi, ocazie cu care iti trimit toata iubirea mea, care sa te insoteasca mereu.

Niciodata nu as putea sa te iubesc mai mult decat te iubesc acum!

Cel mai frumos cadou din viata mea mi l-ai facut, cel mai frumos cadou din viata ta ti-l voi face!

nu te iubesc pentru ceea ce esti .. ci pentru ceea ce sunt cand sunt cu tine

Acum ca Ziua Indragostitilor se apropie si parca atmosfera se schimba, devine mai plina de iubire si de intelegere, stau sa ma gandesc la zilele de Sfantul Valentin petrecute impreuna cu tine. Poate nu am avut mereu inspiratie sa-ti iau cadoul pe care il voiai, dar anul acesta l-am gasit. Sper sa-ti placa si sa-ti fie drag, pentru ca in el am inchis o parte din inima mea, o marturie a dragostei imense pe care ti-o port si care pare sa se intregeasca in fiecare zi. In el se afla lucrurile pe care as vrea sa ti le spun in fiecare zi si parca nu reusesc. Vreau sa stii ca te iubesc si ca esti o inspiratie pentru mine: ma inspiri sa fiu o persoana mai buna in fiecare zi.

De Sfantul Valentin vreau sa iti spun ca iubesc motivele pe care mi le dai in fiecare zi pentru a te iubi: zambetul tau ochii tai, bunatatea ta, atentiile pe ca mi le faci si modul in care imi inseninezi viata … te iubesc

Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt…

As vrea sa te rasfat, sa te iubesc , sa te alint, zilnic sa-ti ofer multe flori si sa putem vorbi la modul serios despre viata. In viata poti invata multe de la cei din jur si e placut sa fii inconjurat de prieteni adevarati.

In razele de soare,eu stau si te privesc, esti diamantul care ma face sa iubesc, iar in lumina calda, cu tine ma topesc, as vrea ca niciodata sa nu ma mai trezesc.

Ma gandesc la tine asa cum se gandeste un copil la viata, te doresc asa cum doreste un insetat un strop de apa, mi-e dor de tine asa cum ii este dor omului de libertate… TE IUBESC

Cand o sa ne intalnim vreau sa te sarut dulce, cand o sa dormim vreau sa te tin in brate. Esti ingerasul meu si vreau sa am grija de tine. Imi lipsesti mult…

Cuvintele nu imi ajung, asa ca inchide-ti ochii, apropie-te de ecranul telefonului… saruta-l, eu sunt de partea cealalta si te sarut… atat de mult te iubesc.

Vreau sa-ti fur inima , caci tu mi-ai rapit-o pe a mea.

Un barbat indragostit este mai dibaci decat o suta de avocati.

As vrea sa fiu un fulg, sa ma topesc in bratele tale, sa-ti explorez trupul si sufletul. Lasa-ma sa te iubesc…

Iubitul meu frumos pe zi ce trece te iubesc tot mai mult… as vrea sa ramai langa mine mereu si iubirea ta sa fie la fel de mare ca niciodata sa nu ti simt lipsa… te ador!!!!!!!!!!

Trebuie sa fii tare obosit pentru ca ai alergat prin mintea mea toata ziua. Te iubesc!

Dragostea e ca vantul : nu o poti vedea , dar o poti simti…

Nu te speria!Sunt la spital! Mi-au gasit ceva la inima. Fii fara grija, operatia nu a reusit.Nu te-au putut scoate din inima mea caci acolo vei ramane mereu!

De Ziua indragostitilor nu vreau decat sa iti spun ca dragostea adevarata nu are final fericit… pentru ca pur si simplu nu are final!

Nimic nu e mai frumos decat IUBIREA …iar iubirea e mai presusus de orice !

Blog Widget by LinkWithin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>